DOÇ. DR. FARUK BAL VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr. Faruk Bal vakfımızı ziyaret ederek İslam Ekonomisi Enstitüsü Başkanı Sıtkı Abdullahoğlu ile görüştü. Yapılan görüşmede İslam Ekonomisi Enstitüsü araştırmacıları Sercan Karadoğan ve Akif Berber de hazır bulundu.

İslam Ekonomisi Enstitüsü Başkanı Sıtkı Abdullahoğlu, İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Yard. Doç. Dr.Faruk Bal, İEE Araştırmacıları Sercan Karadoğan ve Akif Berber İslam Ekonomisi üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler.

İslam Ekonomisi Enstitüsü Başkanı Sıtkı Abdullahoğlu, Bal’a vakfımız ve İslam Ekonomisi Enstitüsünün çalışmaları hakkında bilgi verdi. İslam Ekonomisi Enstitüsünün, İslam Ekonomisi üzerine olan çalışmaları hakkında fikir alış verişinde bulunuldu.