DOÇ. DR. HAKAN SARIBAŞ VAKFIMIZI ZİYARET ETTİ

Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Hakan Sarıbaş Vakfımızı ziyaret ederek İslam Ekonomisi Enstitüsü Başkanı Sıtkı Abdullahoğlu ile görüştü. Yapılan görüşmede İslam Ekonomisi Enstitüsü Araştırmacılarından Sercan Karadoğan da hazır bulundu.

İslam Ekonomisi Enstitüsü Başkanı Sıtkı Abdullahoğlu, Doç. Dr. Hakan Sarıbaş ve İEE Araştırmacısı Sercan Karadoğan İslam Ekonomisi üzerine bir sohbet gerçekleştirdiler.

Bülent Ecevit Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Anabilim Dalı’nda görev yapan Doç. Dr. Hakan Sarıbaş İslam İktisadı, genel olarak kurumsal iktisat, özel olarak da kurumların iktisadi büyüme üzerindeki etkileri ve matematiksel iktisat üzerinde çalışmaktadır.